Coninuem treballant…ensenyant, compartint i aprenent

Aquesta setmana el grup del MCEP-PV  donant continuïtat a les Jornades 50 Anys Construint un model d’ Escola en Valencià, han impartit el taller “Pràctica i reflexió sobre un model d’escola” a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València els dies 22 i 23 de novembre.

En aquest taller els alumnes han conegut algunes pràctiques de la pedagogia Freinet com són: la correspondència, l’assemblea i els plans de treball. 

Després de fer una  reflexió en grups reduïts  varem fer una posada en comú i finalment ells assistents varen fer les valoracions del taller. Entre les que destaquem  i agraïm:

“Ha sigut una experiència molt enriquidora, i l’assemblea, pense que és una tècnica grupal que sobretot per a primària en un futur m’agradaria aplicar-la” (Laura Hinarejos).

“Ens ha agradat molt, ens ha paregut molt interessant i pràctic. Pensem que podem treballar com a docents aplicant  aquesta metodologia. Assistir al taller ens dona l’esperança de que aquest tipus d’educació és possible” (anònima)

I ara continuem preparant més cosetes per al proper Congrés Estatal, …animeu-vos a seguir-nos!!!

Escrit per Núria


Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.