Acabant per començar!!

Acabem l´any amb la il·lusió de saber que l´any vinent celebrarem el Congrés del MCEP al País Valencià. La passada reunió del 16 de Desembre vam quedar per tal d´anar definint ja les activitats que completaran el Congrés de 2018. És la primera vegada que organitzem un Congrés i no és tasca fàcil: quadrar el pressupost, perfilar les activitats que acompanyaran els tallers del Congrés… I és que els Congressos del MCEP a més de tallers sempre tenen activitats culturals, artístiques, etc. que ens apropen a la realitat i vida del territori on es desenvolupa. Una vida que, com a moviment d´Escola Pop

ular, pensem ha d´estar present a la nostra Educació.

El dia 4 de Gener hem tornat a quedar de nou per començar l´any en bona companyia i anar omplint d´activitats, tallers, eixides el nostre mural del Congrés. Entre totes i tots li donarem vida!!!

 
Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.