De camí a Godelleta

Foto de fgonmur (1)Dissabte 3 de febrer ens tornem a reunir a la seu de la Macarella, Xusa, Àngels, Roser, Júlia, Jaume i Ferran. El gruix de la reunió està dedicat a perfilar amb més detall el pròxim Congrés de juliol. L´horari comença a prendre una forma bastant definitiva. A partir d´un model bàsic que proposa Xusa, entre tots anem concretant-ne la distribució.

Els matins estan ben definits i el treball es centrarà en els tallers llargs. Tanmateix, per les vesprades es vol combinar tallers curts (ja en tenim prevists uns quatre), presentacions de llibres i eixides. De nit, música i contacontes.

Un altre aspecte que ens obliga a dedicar-li temps de discusió és l´apartat econòmic. Es platengen diferents solucions per al material dels congressistes, els menús de l´eixida a l´Albufera i les possibles ajudes econòmiques d´algunes organitzacions més o menys afins i del Cefire.

Foto de fgonmurFinalment, es parlà d´aspectes varis com la reunió de coordinació de març, la possibilitat de postcongrés i la cartelleria. La reunió acabà amb la lectura per part de Roser d´una carta de la seua corresponsal francesa. Una carta emotiva i plena de vida.

Escrit per Ferran.

Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.