A dos mesos del Congrés!

Divendres passat tornarem a tindre una nova reunió per avançar amb els temes del Congrés. Aquesta última va ser molt important, doncs vam tancar molts aspectes que ancara estaven oberts, sobre tot respecte a les activitats nocturnes. Ara mateix ja tenim l’horari definitiu (semblant a l’anterior) però amb alguns canvis en aquestes. Com ja sabeu el términi d’inscripció ja s’ha obert fins al 31 de maig i ara estem en procés de difusió, totes aquelles persones que vulguen fer canvis en la vostra professió, que tinguen necessitat de millorar les vostres classes o fins i tot que vulguen passar-ho mooolt be mentres apreneu esteu de sort perquè el Congrés del MCEP ha arribat a València!! Esteu atents per què al llarg d’aquests mesos aniran eixint publicacions, actualitzacions…amb més informació sobre el congrés. Aci us deixem una imatge del Centre Mediambiental Bosco-Salesianos, el lloc on celebrarem el 45é Congrés. Captura de pantalla 2018-05-09 a les 19.10.08 Escrit per Xusa Alemany  
Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.