L’escola de Benaiges al Museu Marítim de Barcelona

DEL 19 DE JULIO DE 2018 AL 3 DE MARZO DE 2019

Presentem una nova exposició al Museu Marítim de Barcelona, la del mestre @antoni_benaiges , el que va prometre el mar als seus alumnes i que acabà en una fossa l’any 36 i que hi restà 74 anys sota dos metres de terra. 80 anys després les fosses ja no es fan a terra, ara la gran fossa és la de la Mediterrània.

Una exposició més poètica, més sensorial, l’aula del mestre Benaiges, amb el museu escolar, la biblioteca, amb Platero i jo, Peter Pan,…El gramòfon, els pupitres les impremtes i els tipus, gravats, gúbies, els esclops, cargols de mar que reciten, textes infantils, tots els quadernets, Gestos, Recreo, …i la fossa, com no, la malaïda fossa. Tot allò que mostrem a l’aula és una recreació de l’escola de Burgos, gràcies als quadernets escolars, els articles del mestre i les seves cartes personals podem dir que aquella escola era semblant a la que exposem.

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario