CARTA D’AGRAÏMENT D’UNA MESTRE ENTORN A L’EXPOSICIÓ “ANTONI BENAIGES, EL MESTRE QUE VA PROMETRE EL MAR”

Me ha parecido tan interesante la experiencia y tan Freinetiana que no necesita más explicaciones.

Niños escuchando los textos de la clase de Bañuelos de Bureba en las caracolas de la exposición. Foto Sergi Berna

Els alumnes de primària de l’escola Pla del Puig (Sant Fruitós de Bages) han dut a terme un treball escolar sobre el mestre Antoni Benaiges i l’escola de Bañuelos de Bureba (Burgos). Aquesta és la carta que la seva mestre, l’Isabel Morales, envia al Sergi Bernal, comissari de l’exposició, explicant la tasca pedagògica realitzada amb l’alumnat a tenor del llibre i l’exposició entorn al mestre nascut a Mont-Roig del Camp.

http://mmb.cat/blog/educacio/carta-dagraiment-duna-mestre-al-comissari-de-lexposicio-antoni-benaiges-el-mestre-que-va-prometre-el-mar/

Esta entrada fue publicada en Cálculo Vivo, La Asamblea, La Correspondencia Escolar, La Investigación del Medio, Las técnicas Freinet, Libros y materiales, Recursos para el aula, Taller de Técnicas Freinet, Texto libre. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario