Febrer en moviment!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1185.jpg

Ahir, 15 de febrer, el grup territorial del MCEP al País Valencià va reunir-se com acostuma a fer, a la seu que l’Associació Macarella té a Bonrepós. Esta vegada, hi érem Àngels, Rosella, Xusa, Lluís i jo mateix, Jaume.

Tot i que el temps passa

més ràpidament del que voldríem, el ben cert és que, passat mig any, encara tenim assumptes que resoldre pel que fa al Congrés que organitzarem a l’estiu… És una advertència als nostres companys d’Andalusia (i més concretament, de Huelva i Sevilla)! Els maldecaps de l’organització no s’acaben l’últim dia de Congrés! Continuen fins a la fredor de l’hivern!

Fora de bromes, eixos foren els primers assumptes a tractar: els relatius al passat Congrés del MCEP, celebrat a Godelleta. Acabat eixe tràmit, Àngels, Rosella i Lluís ens van explicar la seua experiència a l’IES Albal, en uns cursos formatius sobre Pedagogia i tècniques Freinet que s’estan impartint als docents d’aquell centre. I la cosa, pel que compten, no pot anar millor: els assistents als cursos no poden estar més engrescats amb eixe nou món que per a ells suposa la pedagogia Freinet. És ben possible que prompte comptem amb nous membres a les nostre

s fileres!

Per últim, els assistents a la reunió d’ahir també hem d’entonar el mea culpa: dissortadament, cap de nosaltres (llevat de Lluís) havíem acomplert el nostre compromís de dur llegit el capítol del llibre d’Elise Freinet que pertocava. No tot anava a ser jarreta d’olives! En fi, ens acomidarem prometent (de nou) dur-lo llegit a la pròxima reunió, que de segur que arriba més prompte del que ens esperem.

Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.