Fem inventaris…

Dissabte passat ens vàrem ajuntar Geles, Xusa, Jaume, Àlex i jo mateix per fer la reunió del mes de maig. Mentre esperàvem els companys vàrem decidir ordenar la seu i fer inventari del material que ens va sobrar del congrés que vàrem fer a Godelleta… A la vegada que classificàvem i recomptàvem gúbies, retoladors i cartolines, revivíem el moment que ens vàrem disfressar de maduixes i els cantàrem la jota als companys de Huelva i en veure les titelles, també pensàrem que caldria fer algun taller amb els companys de l’escola Verge del Pilar de Bonrepòs i Mirambell. Caldria donar-li forma a aquesta col·laboració en properes reunions. Ja que estàvem fent ordenació acabàrem per classificar els documents i els llibres de la nostra biblioteca i una vegada enllestida, continuàrem amb la reunió. Àlex portà un llibre de comptabilitat i ens posàrem a ordenar també els comptes del col·lectiu; revisàrem els pagaments dels companys de l’IES d’Albal, i de l’IES de Massamagrell. Parlàrem també del proper congrés del MCEP que es farà a Huelva. Ja se saben les dates (del 4 al 11 de juliol) i hem d’organitzar-nos per assistir. Enguany, alguns tenim oposicions i no sabem a quants dies podrem assistir. Tot i això, com estem engrescades, consultàrem les formes d’anar sense haver d’agafar el cotxe i pareix que podrem arribar a Huelva en tren!  Per als que vulgueu + info sobre el congrés o per als que us vulgueu inscriure, en el següent enllaç ho podeu fer: INSCRIPCIONES! També comentàrem que a finals d’aquest mes hi ha l’encontre on es celebraran els 50 anys del primer congrés freinetista que es va fer a l’Estat. Tindrà lloc en Bañuelos de Bureba (Burgos) on p oblet molt menudet on va treballar el mestre freinetista Antoni Benaiges i que malauradament no va poder ensenyar el Mar als seus alumnes… Xusa i Roser hi faran una taula rodona, qui estiga interessat/da en acompanyar-los, que ho diga! 🙂 Tot esperant que aquesta exposició del mestre Benaiges arribe ben prompte a les Drassanes de València, acabàrem la  la reunió i quedàrem que la propera serà el dissabte 15 de Juny i acomiadarem el curs.   Escrit per Siull.  
Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.