El MCEP-PV no guardarà silenci

Desde el MCEP-PV volem solidaritzar-nos amb el desconsol, el patiment, la decepció i la ràbia d’una gran part del poble català (així com també gent d’altres contrades), qui no admet ni accepta una sentència injusta envers els líders polítics i socials dels moviments independentistes. Pensem que eixe missatge és l’única resposta coherent i responsable per part dels membres d’un moviment pedagògic que reivindica l’emancipació i l’aprofundiment en la democràcia com a eines per a l’alliberament de les classes populars.

Considerem que el nostre missatge de solidaridat amb una part important del poble català i dels seus líders polítics no està, ni molt menys, fora de lloc. Volem recordar que el propi Freinet fou un home compromès amb el seu temps i amb les classes socials més desafavorides: de fet, creà i lluità per una escola lligada, així en el seu currículum com en la seua pràctica, amb la realitat cultural, social, política i econòmica de la seua època. Una escola que no defugeix de les problemàtiques, els reptes i les oportunitats del món que l’envolta.

En eixe context, la veu del MCEP-PV ni vol ni pot guardar silenci: NO ALS PRESSOS POLÍTICS. LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ PER AL POBLE DE CATALUNYA

MCEP-País Valencià

PHOTO-2019-10-14-21-48-26.jpg

Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.