Compartir dóna gustet!

El passat divendres per la vesprada ens vàrem trobar per fer la reunió del grup territorial… començàrem amb les burocràcies, però com que en el curs passat ja en vàrem tindre moltes, de seguida vàrem anar al que ens agrada: compartir experiències de treball a l’aula. La primera ens la portà Àlex, que està preparant una temptativa de treball per analitzar de forma matemàtica el fenomen consumista del Black Friday… de seguida ens motivarem a enllaçar el tema amb les implicacions negatives que té sobre els treballadors i missatgers i sobre l’impacte que té este fenomen en el medi ambient. Tan profitós va ser el treball que acordàrem que ho treballaríem totes des de la tutoria! I una vegada ja havíem obert la porta a compartir, Rosella i Xusa no tardaren en explicar-nos les seues experiències amb els Plans de Treball que des de fa anys practiquen amb els seu alumnat de 2on i 3er de la ESO i de batxillerat… Quina meravella podr vore com s’organitzen la feina i com els i les alumnes s’autoavaluen el treball a l’aula! “No hay auténtico plan de trabajo si no hay participación, formulada o no, motivada por la vida, aunque sólo sea afectivamente; si los interesados no lo eligen y aceptan”   Célestin Freinet. Escrit per Lluís.      
Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.