Presentació del llibre “La represa del moviment Freinet (1964-1974)”

El proper dimarts 18 de febrer a les 19h al centre cultural Octubre de València, tindrà lloc l’esperada presentació del llibre “La represa del moviment Freinet (1964-1974)”. En aquesta nova publicació a càrreg d’Alfred Ramos i Ferran Zurriaga diferents professionals de la docència de nivells educatius variats posen en relleu el trenat d’un prodigiós fil de plata que intenta recuperar i reescriure la història del moviment Freinet i la seua lluita per una escola alternativa. Les descripcions detallades del moment històric, de l’entorn local i de les condicions polítiques i culturals contextualitzen el valor pedagògic de les experiències que en elles es relaten. Constitueixen una admirable crònica de la resistència d’un moviment per portar a la pràctica les seues idees de renovació pedagògica i de canvi social, defensa de la dignitat de la infància i coherència radical en el seu ofici de docent. Us esperem!!!! MCEP-PV    
Esta entrada fue publicada en Libros y materiales, MCEP del País Valencià, Publicaciones y etiquetada , , , , , . Guarda el enlace permanente.