Un altre mes, un altre alé

Divendres 26 de març ens vam reunir la genteta del MCEPPV. Portem ja un temps que ens reunim de manera virtual perquè les restriccions dictaminades per la pandèmia no ens permeten trobar-nos presencialment. I així fou com ens vam trobar Roser, Rosella, Àlex, Lluís, Laura, Xusa, Isabel i jo, Àngels. Ferran i Jaume no es poden connectar, els toca el torn de la vacuna.

La veritat és que costa acostumar-se a la pantalla i al món virtual, però de moment no tenim altra. Tanmateix quan acaba la reunió s’agraeix haver participat perquè comparteixes sentiments, impressions, experiències de tota mena, algunes més optimistes, altres no tant, però el fet important és que ens adonem que no estem sols. I que tots els dubtes, entrebancs i incerteses que aquesta situació ens genera com a docents troben un espai on poder canalitzar-se i ser tractades.

Fem una roda i comentem com ens va. Rosella no acaba d’acostumar-se al fet que els alumnes vinguen a classe en torns partits; Àlex comenta la incomoditat que arriba a suposar haver de seguir les restriccions a classe (distància de seguretat, gel…) així i tot ha aconseguit poder anar a l’aula d’informàtica. Xusa ens explica la seua experiència de la revista que ha fet amb els alumnes i en el moment tinga l’enllaç l’ha compartirà amb nosaltres; Laura ens explica els cursos de formació que està realitzant i que està apuntada a la borsa… l’ha cridaran prompte? Isabel s’agafarà un permís i li dedicarà temps a altres projectes que té pendents. Per la meua banda explique que estic un poc més optimista amb la meua tutoria i arribe a la conclusió que ara més que mai és important eixir de l’aula i fer excursions. Si tot va bé, amb la meua tutoria farem una excursió al mes. Necessitem descansar, eixir de l’aula i respirar aire pur.

Amb aquesta finalitat compartisc amb Rosella el blog que hem creat a classe.   https://nomprovisional2021.blogspot.com/ Està en construcció i és un treball molt humil. Pretenem, Rosella i jo, que el blog es convertisca en un punt d’encontre, d’intercanvi d’experiències entre les dues tutories. Correspondència escolar i alguna excursió en comú? Tant de bo!

Així és com finalitza la nostra reunió del mes de març. Un altre més, una altra reunió, un altre alé per seguir endavant.

Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.