Arrenquem un nou curs… amb moltes ganes d’aprendre i de practicar!

  El passat dissabte 25 de setembre ens vàrem reunir, com fem una vegada al mes i hi havia cares noves: enguany comencen amb nosaltres Miquel, que és mestre a Tàrbena i Bux, que s’ha jubilat però encara té ganes de fer faena freinetista, també estava Rafa, que enguany comença a una nova escola, però amb els mateixes il·lusions per fer ràdio, plans de treball i assemblees… També estaven Rosella, que enguany treballarà amb àmbits i les ciències a l’ESO, Xusa que s’ha engrescat amb l’Erasmus+, Isabel que continua amb la física i química de l’ESO i l’inestimable Roser, que un any més ens delectarà amb el treball realitzat amb els seua alumnat. [contact-form][contact-field label="Nombre" type="name" required="true" /][contact-field label="Correo electrónico" type="email" required="true" /][contact-field label="Web" type="url" /][contact-field label="Mensaje" type="textarea" /][/contact-form]

En esta ocasió ens mostrà algunes monografies realitzades a la seua escola per estudiar el medi, les formes de producció de l’agricultura, les tradicions i la cultura de l’entorn que envoltava la seua escola…. una meravella! De seguida, ens posàrem a definir el calendari de reunions i parlàrem de com volem treballar al MCEP-PV. Enguany Rafa s’estrena amb la coordinació i investigarem sobre l’educació internivellar mitjançant les experiències de les companyes de Madrid. Encarem el nou curs amb moltes ganes d’aprendre… però sobretot amb ganes de practicar la pedagogia Freinet a les nostres aules!         escrit per Lluís.  
Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.