Ens retrobem en un dia plujós…

Hui la gent del MCEPPV ens hem tornat a juntar. Hui érem menys perquè com ja se sap als valencians i valencianes la pluja ens paralitza un poc la vida i a més a més a alguns companys i companyes els han atacat virus o muntanyes de treball.
El cas és que els que hem vingut hem aprofitat per repartir-nos les tasques per preparar bé la visita de les companyes de Madrid (Ana, Marta i María Jesús) que tenim prevista per al 22 de gener del 2022. Això volia dir: un cartell bonic, la reserva del lloc, visita a l’escola del poble, difusió i gestió d’inscripcions…serà un matí preciós. Reserveu la data! Després Ferran ens ha proposat per reunions per grups de treball i també de fer-ne alguna al sud de la ciutat. Hem decidit que la reunió de febrer serà a Gavarda i l’acabarem amb un dinaret de germanor. Els grups de treball si que està bé que se juntem segons necessitat perquè és cert en les reunions mensuals no ens dóna temps a quasi res. Cada grupet que s’organitze, això sí, que deixen constància al blog de la seua trobada! Per últim ens hem explicat com anem a l’escola Els conflictes a l’aula preocupen a Rafa i Rosella però ja estan amb assemblees, carinyogrames en marxa. Rafa ens mostra el recull de rondalles inventades pels seus alumnes. Cliqueu ací i voreu quina preciositat! Miquel està feliç de vore com les seues criatures de primer de primària han interioritzat l’assemblea i com la tenen com a referència per a la gestió de normes, conflictes i propostes. Lluís també està content de l’assemblea que feu amb el seu alumnat de cicles i com ja van treballant amb el seu propi pla de treball. Isabel ens ha explicat com va amb l’alumnat de cultura científica i l’ús que ha fet de l’assemblea i Ferran ens ha mostrat amb un vídeo com de bé funciona amb els ambients amb el seu grup de xiquets i xiquetes de 3, 4 i 5 anys. Finalment ens posem a treballar el grup de 0-12 i el de 12 i més… i se’ns fa l’hora de dinar sense poder escoltar el conte que ens havia portat Ferran! Escrit per Rosella
Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.