Hui cara la pantalla, però el MCEP-PV no para!

 
Diversos motius han fet que hui recuperàrem la dinàmica pandèmica de juntar-nos de forma telemàtica enlloc de presencial. El primer que hem fet després d’aprovar les actes anteriors és valorar la nostra participació a Cursiva: Fira del llibre i pensament crític de la Costera. Totes les persones que vam assistir pensem que fou una experiència molt bona per diversos motius: visibilitat del MCEP-PV als nostres pobles, dia de convivència, debats molt enriquidors i, si a més a més, ens ha servit per actualitzar l’estrela i per tindre un material escrit que ens pot servir per a properes vegades. Genial. Després hem parlat del proper Congrés del MCEP que se celebrarà del 4 a l’11 de juliol a Alcalà de Henares (Madrid). Ja està en marxa la inscripció i hem parlat de les novetats com l’Espai Freinet que té molt bona pinta. De moment hi ha 4 persones interessades però esperem ser-ne més perquè hi ha gent que hui no ha pogut vindre a la reunió! També comentem per damunt la RIDEF d’Agadir. Finalment fem una roda breu explicant-nos com encarem el final de curs. Uns estem tancant la correspondència (Àngels i jo mateixa) mentre altres l’estan començant (Ferran). Pilar valora molt bé el cura i ja està pensant millores de cara al curs que ve. Isabel fa una valoració positiva del treball per grups amb pla de treball i assemblees encara que el grup era difícil per ser molt individualista i poc acostumat al treball en equip. Miquel està molt content amb el treball que ha fet al curs i ara està clavat en un projecte mural a l’escola amb la temàtica de les famílies. Està comboiant a tota l’escola i segur que serà xulíssim perquè és un artista. Ens il·lusiona saber que Ferran té en ment fer una publicació sobre l’aplicació de la pedagogia Freinet a infantil (setembre). Rafa està molt cremat perquè este curs ha sigut molt dur però li han donat trasllat al CRA de Benimarfull i està motivadíssim amb el nou curs. Lluís es connecta des de la furgoneta perquè està de viatge aprofitant que a Xàbia fan pont i ens conta que el que vol fer és promooure la convivència entre l’alumant i ha organitzat una vesprada de cine. Acabem la reunió i quedem que la propera hem de fer-la si o si a la natura que estem fins al pirri d’estar tancats. Escrit per Rosella
Estrela resum pedagogia Freinet ideada per Roser Santolària anys 70 i actualitzada per MCEP-PV any 2022
Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.