Final de trimestre.

El dissabte 19 de desembre de l’any passat tornem a reunir-nos alguns companys i companyes del MCEP-PV a la Plaça dels Oficis de Bonrepòs i Mirambell. És final de trimestre i arribem als últims dies esgotats. Després d’unes dinàmiques que ens activen passem a compartir les situacions particulars de cada u i com ho portem.

El curs avança però continua sent molt estrany. És difícil connectar amb l’alumnat a distància, amb protocols que entrebanquen les eixides, sense saber si la persona que tenim davant està trista, contenta o desganada.

Jo estic especialment orgullós del primer llibre de vida que duc (per fi!) a terme. La resposta de l’alumnat de 5 anys amb qui estic treballant-ho és molt positiva. L’alumnat té moltes ganes de contar algunes de les seues vivències, del que han fet, del que els agrada… i, després, plasmar-ho, voluntàriament, en un full.

Text lliure: Un dia vaig anar al xalet. Estava pujant per les escales i vaig vore una serp. Alumne 5 anys.

Esta experiència és una primera aproximació a l’escriptura lliure però manca d’un element molt important com és la possibilitat de compartir estes vivències amb uns altres xiquets i xiquetes. Iniciar una correspondència escolar o publicar els escrits en el blog del mestre són possibilitats a investigar.

Ferran.

Esta entrada fue publicada en MCEP del País Valencià, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.